Sunday, February 4, 2018

Yayy..Nurimanqhaisara.com juga mempunyai domain sendiri

Assalamualaikum...

Lama betul ni blog nurimanqhaisara.com tak berupdate..last update bulan 11 2017.Selepas ini , blog ini akan di update seminggu hanya 2 atau 3kali.Tapi korang jangan risau,sebenarnya,ina mempunyai 2 blog.Yang blog utama ialah ehbelogaku.com ,blog ini setiap hari ina update.






Huhuhuhu..tension tau ina punya blog ni dulu pageview tak mau naik.Rupanya,ada broken link.Haihhh..Banyak betul link ina rosak tu.

Sekarang ni ina sudah upgrade blog dan kini telah mempunyai domain sendiri.Alhamdulillah...dah alang-alang mempunyai blog.Lebih baik ina lakukan sedikit pelaburan di sini.Memang gila betul kan ina..bulan Februari sahaja.2 blog tukar domain sekaligus.Ada banyak kebaikan sebenarnya jika mempunyai domain sendiri ni.

Ohh,ya.Lupa nak bagitau korang.Domain ni ina menggunakan khidmat sishawa.com. Beliau yang settle semua tentang domain.Ina ni kan buta IT,mana ka tau bab ni.Ina reti menulis di blog aje..bab coding,memang fail.

Blog ni ina paling sayang sangat.Dahulu pernah terfikir nak tutup blog nurimanqhaisara.com. Tapi rasa amat rugi lah.Blog ini dari tahun 2013 lagi kot.Zaman ina aktif menjual produk kosmetik..dan sekarang,ina sudah berhenti menjual.Kini ina lebih fokus dalam penulisan digital melalui blog.Jiwa ina sangat dekat dengan penulisan digital..

Blog ini juga banyak sangat kenangan.Ina create sendiri blog.Ina merangkak , menangis duk godek google depan PC selama satu jam.Dengan waktu itu, ina baru habis pantang.Blog ni memang banyak berjasa kepada ina sehingga hari ini tau.
pembaca yang mengirim mesej 

Niche blog ini mengenai kesihatan ,kecantikan,gaya hidup kini dan personal.Majoriti blog berkenaan pengalaman ina semasa mengandung.Banyak tips dan pengalaman ina kongsikan di sini.Okay, jika mana-mana pihak ingin bekerjasama dengan ina bagi tujuan pengiklanan,produk review dan juga event (sekitar kuantan) boleh terus hubungi ina di emel berikut . norazlina181@gmail.com 

8 comments:

  1. wah tahniah ina!dua2 blog ada domain dah!!semoga terus sukses!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin..alhamdulillah.Alang2 dah ada 2blog ni..heee

      Delete
  2. WOw ina 2 blog dot com.. kena rajin update tu hii. All the bestt

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah.. harap begitu.Semangat pun lebih ni..harap berkekalan

      Delete
  3. Kte 1 blog pn kdang berkarat xupdate n pk ape nk kongsi. Bgusnyaaa ada 2 blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat..suka berkongsi kat ruangan blog. Heeeehehehehe.Btw..terimakasih sudi singgah sini

      Delete