Wednesday, May 2, 2018

Artikel APRIL Di nurimanqhaisara.com



Sepanjang bulan April 2018,hanya 15 entri sahaja yang berjaya Ina keluarkan. Hihihihi.. Busy sedikit bulan April yang lepas.Sebab Ina masih handle 2 blog.Ehehehe..

Bulan April juga banyak kenangan yang tidak dapat di lupakan. Ada beberapa tawaran job terpaksa di tolak berikutan mengejar dateline yang lain. Takpelah,dah bukan rezeki namanya.Nak buat macam mana kan? Tapi,walau bagaimanapun,Ina tetap berkongsi rezeki dengan kawan-kawan yang lain.


Handle 2 blog dalam masa yang sama


Yup.Sehingga sekarang Ina masih jaga blog ni.Dari 2013 ia di bina..sehinggalah sekarang iaitu 2018.Dari blogspot bertukar ke dotcom.Dari rupa biasa-biasa blog ni sehingga lah cantik dan kemas template ni.

Punyalah sayang betul Ina dekat blog ni tau..sanggup berhabis.Ehehehe..Lagipun Ina kan penulis sepenuh masa.Ina sanggup berkorban..pelaburan sedikit.


Job antara 2 Blog


Ina memang akan  asingkan antara Job job ni.Sebab Ina mempunyai 2 blog.Jadi,jika ada tawaran job dari emel norazlina181@gmail.com Ina akan masukkan job tersebut di blog nurimanqhaisara.com. Hahhh,mudahlah kan? Tak pening pun sebenarnya. Janji pandai handle antara 2 blog.Tehehe 


Fokus Blog


Tengok entri pada bulan April 2018,Ina ada kongsikan tips hasilkan Rot gebu,Kubang Gajah Waterpark,Temerloh dan entri lain mengenai parenting iaitu Sara menang di Tempat ke-2 dalam acara 50 Meter,Tutorial Urutan,Ulangtahun Soffea ke-3 dan lain-lain tajuk lagi.Kalau korang ada masa free,singgah lah baca.Klik bulan (april) kat sebelah kanan sidebar.Nanti Ina kunjung balas ke blog korang pula.. 

Okay,kita tutup buku April.Dan buka lembaran baru May pula.. Selamat memasuki bulan May yer kawan-kawan.Tanamkan niat didalam hati..apa tujuan utama kita dalam berblog? Adakah semata-mata kerana Wang Ringgit? Huhhh.. Fikir-fikirkan.. Ina?? Tak juga,tetapi Ina lebih kepada menulis.Menulis dari hati suci murni,gitu..

1 comment: