Wednesday, May 9, 2018

TikTok,mama dan Furqan

Alahai anak! Nak marah pun tak jadi tau.Bila tengokkan gelagat kamu nih.Habis bedak compact dari Imanni Skinz dia pergi main.Nasiblah itu barangan yang Ina dapat dari Produk Kosmetik berikut..tehehehehe.Tapi sayang juga..
Sebenarnya,Ina dalam proses nak bersiap untuk buat video Tiktok.Hikhikhik.. Ala,TikTok tu.Yang kita perlu lakukan miming sahaja dan buat gaya.Ada muzik background.Ha..dah tau? Yang tu lah. 

Tetapi,sebelum itu.Jika korang nak join TikTok..Sila lah Install terlebih dahulu apps TikTok di smartphone korang ehh. 


TikTok


TikTok

Sebenarnya ini salah satu tugasan Ina.Bukan saja-saja tau..eheheh. Korang ada TikTok tak? Meh Ina nak Follow account korang tu. Jika korang nak Add Ina.. Taip kat search : sang_aura . Nanti Ina Follow back ya..! Dan,jangan lupa Like lah sikit video Ina tu tau.


TikTok kini mencari Influencer


Sekarang ni..,belum ramai lagi pengguna TikTok dari Malaysia.So,korang yang mana nak register akaun TikTok ini.Bolehlah daftar kat sini :http://bit.ly/2wqV9l3 

Daftar cepat-cepat tau kat Link atas.. sebab Task ini berbayar.Jadi,kepada sesiapa yang nak buat duit tu.Bolehlah mencuba.. 

Untuk melayakkan korang supaya terpilih .. Ini syarat nya.


Mestilah mempunyai Followers di Instagram dengan Minimum 500 pengikut.

Suka Menyanyi

Suka Menari

atau suka lakukan Lawak


Video TikTok

TikTok ini juga adalah video pendek yang berdurasi selama 15 saat sahaja.Tak susah kan?? Kacang jer lah. Ina boleh,takkan korang tak boleh kan? Enjoy sangat.Ehehehe.


Ini salah satu Contoh TikTok dari akaun Ina sendiri : http://bit.ly/2rweU4M

Okay korang,next entri akan Ina kupas lebih details mengenai TikTok ni yer..Nak pergi mengundi dah ni.Bye-bye..

No comments:

Post a Comment