Monday, July 2, 2018

JULAI dah rupanya...




Ala, dah bulan Julai rupanya sekarang.Ina jer yang rasa macam lambat lagi kot bulan June habis.adeiii~~ Bukan sebab tak puas beraya tau. Tapi terasa seolah,cepatnya Ramadan berlalu pergi.Rindu sangat ramadan kali ini.



14 Artikel pada bulan June 2018


Baru perasan,bila dah publish entri semalam.. Sobella Buat Penampilanku Berubah.Semalam dah 1st Julai.. Ermm, lagi satu sedihlah juga,entri sepanjang bulan June 2018 sebanyak 14 artikel sahaja berjaya ditulis.Huhuhuu.. Sedih sangat tau.. Mungkin dah niat Ina dalam bulan Ramadan nak slow kan blogging sepanjang Ramadan kali ini.Betul-betul nak fokus bulan Ramadan.Tehehehe..


Artikel sepanjang bulan June 2018



1. Tak sangka pula,pada bulan June 2018,Bounce Rate ina boleh turun dengan  cepat setelah mengamalkan tips yang telah diberikan oleh sifu blogger.Iaitu Hasrul Hassan.Ermm,,syukur sangat..sebelum ini, 90% bounce rate blog nurimanqhaisara.com ni.Sehinggakan ina jadi takde mood nak update blog..tehehe..

kisahnya boleh baca di sini : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/bounce-rate-turun-kepada-345.html


2. Shopping raya pakaian anak-anak.Huhuhuhu.. kemain seronok anak-anak ni ha,Soffea paling teruja semasa membeli pakaian raya.Hahaha.. Soffea ni kan,tak over,memang bukanlah Soffea..


kisahnya : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/shopping-raya-untuk-anak-anak.html


3. Resipi masakan DAGING MASAK HITAM,Biskut Cornflakes Madu Berlemak


4. Bulan June juga,perkhabaran baik dari Google Adsense,yang mana blog ina sudah mempunyai Iklan Matched Content.Secara tak langsung Iklan Matched Content ni dapat meningkatkan pageview di blog Ina.Pendapatan dengan Google Adsense? Bukanlah bergantung kepada Iklan Matched Content. 

Kisahnya : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/cara-dapatkan-matched-content-dari.html


5. 1st Syawal  2018 penuh warna warni . Kisahnya : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/1-syawal-2018penuh-warna-warni.html


6. Berikutan kes Ibu sembelih anak. Ini cara untuk menangani masalah tersebut . Kisahnya : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/cara-mengelak-dari-berlakunya-seperti.html


7. First time guna Foundation Alha Alfa  http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/tampil-cantik-dengan-alha-alfa-royal.html


8. VIRAL Makcik TikTok yang kini diperkatakan. Kisahnya : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/viral-makcik-tiktok.html


9. RPM page di Google Adsense kini mencanak naik. Kisahnya : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/rpm-di-akaun-google-adsense-mencanak.html


10. Video Abang Terlajak Laris mengenai kelahiran cahaya matanya. Kisahnya :http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/pandangan-mengenai-dato-aliff-syukri.html


Dan banyak lagi artikel sepanjang June bolehlah di baca di sini : http://www.nurimanqhaisara.com/2018/06/


Apa-apa pun,dengan ikhlas diri menerima setakat itu sahaja rezeki pada bulan ramadan.Dan,alhamdulillah..Hasrat ina dimakbulkan allah.Rasa lapang sangat dada ni..Ehehe. Selagi kita berniat dengan ikhlas,allah akan lorongkan kita dengan jalan yang betul.





3 comments:

  1. walaupun 14 tapi entri akan membantu juga. keep it up sis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih.. insyallah.Harap begitulah..konsisten update blog

      Delete
  2. moga terus blogging :)
    teruskan berusaha dan share citer yg ohsem yg, Ina.

    ReplyDelete