Friday, July 13, 2018

Putus Terpaksa 30Hari

Google adsense

Pagi ni..,celik mata jer.Nampak emel dari Google Adsense.Huuuhhh.. Korang rasa? Errmm,saat dan ketika ini.Secara automatiknya..,seolah berlegar lagu Ziana Zain di dalam kepala.. 


"Seringkali ... kau menepis tiada persoalan (sila sambunglah sendiri...eheheh) Jika tak silap Ina,Ini lagu Putus Terpaksa.



Putus Terpaksa



Ohh,,memang sakit sangat hati ni tau.Mana tidaknya..,Adsense lama dah terbiasa ada di laman blog.Tup-tup kosong.Jadi macam tak ceria lah blog ina ni haa. Tiada warna warni iklan joget sana sini.

Putus terpaksa selama  30 hari tau.Ina dengan adsense.Baru jer 2 hari lepas,Ina dapat emel untuk PIN google Adsense.Hukhukhukhuk..

Macam mana lah boleh kata akaun suspen.Ermmm...,mungkin juga kot.Ina paste di group facebook satu lagi tu.Dorang klik ..errrrm.


Allah sebaik perancang



Takpelah..,takkan nak meratap kot 30 hari gara-gara kes adsense kena suspen.Ermm...,mungkin ada rezeki lain nak datang.Allah sebaik perancang.. Ina terima jer.Huhuhuhu..

Tak banyak mana pun dalam akaun adsense tu.huhuhu..


Oiiittt~~ Dah kenapa macam mati laki jer Ina ni pulak kan? Hhahahahha..,syuhhhh.Pagi pagi jumaat pula nak bersedih bagai ni.



5 comments:

  1. Adoii lama pulak tu kena putus. Mohon bertabah kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya..rehat kejap dr adsense.Lau x dl,tiap pagi mesti intai intai adsense

      Delete
  2. Alahai kesiannya Ina, takpe tunggu lepas 30 hari tengok macam mana...maybe ada yang klik berjemaah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknyalah.. mungkin iklan warna warni,orang excited nak klik

      Delete
  3. Fraud click le ni.Adoi. Tak pasal-pasal owner account yg kena. Sabar je lah..huhu

    ReplyDelete